Zendingen en retourzendingen

Levertijden:

  • Voor producten die persoonlijk gemaakt worden als geboorte knisperdoekjes geldt een levertijd van 5-10 werkdagen, vanaf het moment dat het geboortekaartje bij ons binnen is.
  • Artikelen die op voorraad zijn worden binnen 3 werkdagen geleverd.

Wanneer een artikel of grondstof niet voorradig is wordt u daarvan op de hoogte gebracht.

Verzending:

Verzending geschiedt middels DHL of PostNL naar keuze.

Brievenbuspost wordt indien mogelijk dagelijks verzonden.

Pakketpost wordt iedere maandag, woensdag en vrijdag naar het postkantoor gebracht.

Verzendkosten zijn inclusief behandeling, verpakking en frankering, wij raden u aan uw artikelen onder te brengen in één bestelling.

We kunnen twee apart geplaatste bestellingen niet samenvoegen, voor elke bestelling zullen dus verzendkosten in rekening worden gebracht.

Onze dozen zijn groot genoeg om uw artikelen goed beschermd te kunnen verzenden.

Verzendkosten:

€4.20 inclusief track & trace code via DHL
€4.25 inclusief track & trace code via PostNL

Retour beleid

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. En je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd wanneer je de gehele bestelling annuleert, hou je enkele artikelen dan krijg je het bedrag van de artikelen ex verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour vanaf jouw thuis naar onze webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,95 euro per pakket via DHL, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@pieceofmay.nl. Ik zal vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wil je items retouren stuur dan een mail naar info@pieceofmay.nl vermeld daarin je order nummer en de artikelen die je wilt retouren.
Geef kort en bondig uitleg waarom je het wilt annuleren (niet verplicht). Na een ontvangstbevestiging kan je het artikel retouren aan:
Piece of May ovv retour, Seinestraat 5, 1966VG Heemskerk. Verpak de artikelen goed en breng naar een verzend service naar keuze (postNL, DHL. DPD etc). Schrijf ook jou adres op de verpakking, en bewaar je verzendbewijs goed. Indien mogelijk kan je het verzendbewijs naar Piece of May mailen. Kies altijd voor een retourzending met T&T.
Als je retour wordt geaccepteerd, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst retour gecrediteerd zoals hierboven staat vermeld

Uitsluiting retour beleid

Persoonlijke artikelen met daarop naam, datum of andere persoonsgebonden gegevens zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Is er een fout gemaakt op het artikel, stuur een mail naar info@pieceofmay en geef aan welke fout er op het artikel staat. Piece of May zal kosteloos z.s.m. het artikel vervangen.