Brandrep Search


(Brand rep is niets anders dan een merk, Piece of May in dit geval vertegenwoordigen. Piece of May stuurt jullie producten in ruil daarvoor maak jij mooie foto’s die je promoot op jouw Social media. Daarin noem je het merk Piece of May doormiddel van een tag die verwijst naar Piece of May)  
Regelmatig is Piece of May opzoek naar modelletjes (maat 50/56 – 86/92 J/M) of te wel brandrep’s)

Er wordt een aantal keer per jaar een oproep gedaan via social media voor brandrep’s. Via onze eigen facebook en instagram maar ook via de facebookgroep: brandrepsearch_nl
In de oproep word dan precies omschreven waar wij naar op zoek zijn ( jongen, meisje, welke maat etc)
Graag alleen op de oproepen reageren als jou kindje in het gevraagde profiel past.

Wat verwachten wij van een brandrep?


⦁    Dat je ons volgt via social media, je kan ons vinden op facebook en op instagram.
⦁    Dat je actief bent op social media.
⦁    Binnen 2 weken stuur je de eerste foto’s op via wetransfer, dropbox of een andere verzendmogelijkheid via de mail. (we zijn geen onmensen, kan het door omstandigheden niet stuur dan een mailtje)
⦁    Dat je gedurende 3 maanden (of zolang je baby de outfit past) 1x per 2 weken een nieuwe foto op je social media plaatst met daarbij een tag naar Piece of May.
⦁    Als je een blog hebt (pluspunt!) een leuk artikel schrijft over je gekregen kledingstuk of item en daarbij ook weer verwijst naar onze site, fabebook of instagram. Een directe link naar het artikel word zeer gewaardeerd.


Foto’s


De foto’s die je maakt van je kindje met het item van Piece of May moeten rustig van aard zijn. Geen speelgoed, wasmanden, huisdieren, noem maar op op de achtergrond. Veel brandreps kiezen voor een schapenvachtje of een andere neutrale achtergrond zoals een fleecekleed. Dat is goed, een mooie houten vloer als achtergrond, een  rustige muur ook prima. Zolang de achtergrond maar niet afleid van het product dat je vertegenwoordigd.
Het item van Piece of May moet er uitspringen, daarom vraag ik om er niet te veel bij te halen en voornamelijk rustige effen kleding bij je kindje aan te doen als je een broekje rept dan een witte of zwarte romper als basis er bij aandoen en bijvoorbeeld blote voetjes.
Creatief zijn mag, word zelfs heel erg gewaardeerd! Wij vinden het heel erg fijn als de foto's zo naturel overkomen zonder al te veel filters en poes pas er over heen.

Foto's die worden gemaild naar Piece of May zijn vrij van watermerken. Wij zullen in de post's op instagram altijd de fotograaf taggen die de foto gemaakt heeft.
Piece of May heeft het recht om zelf te kiezen welke foto's er op de kanalen geplaatst worden.

Waarvoor worden de foto´s gebruikt:


⦁    Ter promotie van Piece of May worden de foto's gepubliceerd op social media (facebook en instagram)
⦁    Op de website en/of blog van Piece of May.
⦁    Ter promotie of voorbeeld op de marktkraam van Piece of May.
⦁    Op flyers die worden uitgedeeld op evenementen waar Piece of May staat.
⦁    De foto's worden voor de periode van minimaal 6 maanden gebruikt in de webshop met een maximum van 1 jaar.

Let op!
Wanneer je geen foto’s doorstuurt of te weinig promoot (in alle redelijkheid) voor Piece of May kunnen wij een factuur in rekening brengen voor de ontvangen spullen.
Wij vragen om een promotie model, jullie ontvangen in ruil daarvoor producten.
De voorwaarden worden altijd nog besproken via mail, waarop een akkoord gegeven moet worden.  Als je je kindje opgeeft als brandrep geef je daarmee direct toestemming dat we de foto's mogen gebruiken voor promotie doeleinden. Je kindje zal hier herkenbaar op staan!

Spontane aanmeldingen als er geen brandrep search loopt kan niet op worden gereageerd. Aanmelden kan alleen via de oproepen via onze social media kanalen.