BIBS Blush

€ 3,95
Inclusief belasting

Het Deense bedrijf maakt al 40 jaar de beste fopspeentjes. Gemaakt van 100% natuurlijk rubber en ook BPA vrij. De bekende ronde vorm is zo ontworpen, dat de speen de huid van je baby’tje of kleuter niet irriteert. De vorm doet denken aan een tepel. Zo is de speen perfect voor kindjes die borstvoeding krijgen.

Aantal
Verzending 2-4 werkdagen

Piece of May verkoopt de maat T2 deze is geschikt voor baby's en dreumesen vanaf 3/6 maanden tot circa 18 maanden.

Gebruiksaanwijzing

– Steriliseer de Bibs fopspeen voor gebruik in kokend water. Indien er water in de speen in gekomen knijp je dit eruit. Voor de speen is het niet schadelijk.
– Controleer de fopspeen volledig voor elk gebruik.
– Was en steriliseer de speen dagelijks. Gebruik geen magnetron of vaatwasser om te wassen en te steriliseren omdat dit het natuurrubber aantast.
– Vervang de fopspeen bij de eerste schade. En gebruik ze niet langer dan 4-6 weken vanuit veiligheid (erosie van het natuurrubber) en hygiënisch oogpunt.
– Indien de baby per abuis de fopspeen te ver in de mond neemt, zachtjes weer uit de mond nemen. De drie gaten in het schild zorgen ervoor dat de baby niet kan stikken.
– Bibs raadt aan om de speen niet in suikerhoudende of medicinale drank te dompelen omdat dit schadelijk is voor de gezondheid (van de tanden) van de baby.
– De speen is van natuurrubber, dat sporadisch tot een allergische reactie kan leiden.
– Gebruik enkel fopspeen houders getest volgens norm EN 12586.
– Dit product voldoet aan de Europese standaard EN 1400+A1.


Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

Specifieke referenties